1% dintre cei mai buni dezvoltatori software
din lume fac parte din echipa noastră

 

Relocarea într-un alt colț al lumii pentru job-ul visat nu mai e necesară. Lucrează remote, permanent și alege să fii răsplătit pe măsura competențelor tale.

 

Un rol în cadrul echipei Crossover nu este doar un job, este un stil de viață și de muncă, independent și responsabil. Facilităm munca în echipe dedicate, pe proiecte aparținând unor lideri globali în domeniul IT & C, recompensând productivitatea și autonomia.

 

Cum funcționează?

  1. Înscrie-te în următorul turneu de angajare Crossover, online sau offline

  2. Testează-ți cunoștințele de tehnice printr-un test interactiv și competitiv

  3. Paricipă la interviul cu managementul și liderii tehnici Crossover

  4. Alege să faci parte din echipa noastră și îmbrățișează un nou mod de lucru și viață

 

Află din experiențele colegilor noștri

Livia Lăstun, Global IT Recruiter 

”Crossover înseamnă pentru mine un plus de experienţă şi o mai mare deschidere internaţională spre lume şi spre economia globală. Până acum câteva luni lucrasem doar cu europeni pentru proiecte din Europa, dar la Crossover am avut ocazia să întâlnesc cu adevărat diversitatea multiculturală şi să dialoghez cu candidaţi şi colegi din India, America de Sud, Nigeria, Emiratele Arabe Unite sau Israel.”
 

 

Ștefan Turtaru, Global Sourcing Strategist

”Mi-am dorit întotdeauna să lucrez într-o companie care are un impact pozitiv, revoluţionar, transparent şi măsurabil în viaţa oamenilor. Şi ce poate fi mai important în viaţa unui profesionist decât calitatea jobului pe care îşi construieşte visele? Pentru mine, Crossover este un Amazon al joburilor cloud, Cloudwage cum le numim noi, adică joburi remote pentru lucrul la distanţă, plătite la standarde globale ridicate.”

 

Deschiderea naturală spre provocări profesionale face parte din profilul membrilor echipei noastre. Află care sunt pozițiile deschise și aplică acum.

 

Descoperă cultura Crossover

Pe blogul nostru poți găsi interviuri cu colegii noștri, oportunități de angajare, precum și tactici și sfaturi pentru un stil de muncă nomad,  productivitate sau răspunsuri la provocări tehnice.

 
 

Relațiile se construiesc în timp. Hai să păstrăm legătura!

 

JOIN US AT LOCAL EVENTS